Πολιτική επιστροφών

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με το Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α ΖΙ-891/2013). Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα προϊόντα που θα επιστρέψετε θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Το κόστος της αποστολής το επιβαρύνεστε εσείς. Για την επιστροφή / αλλαγή μπορείτε να επιλέξετε να τα στείλετε με δικό σας τρόπο ή SPEEDEX Courier. Το κόστος στη δεύτερη περίπτωση είναι 5€. Για τη διαδικασία της αλλαγής / επιστροφής Θα πρέπει προηγουμένως να έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail. Φροντίζουμε ιδιαιτέρως τη συσκευασία μας ώστε να παραλαμβάνετε πάντα τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση και να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταστροφή.

Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail από τη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. +3022510 25765.
Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.